Samenwerking met professionals

Het Nederlands-Belgisch Centrum rekent benevens haar advies- en informatietaken, ook haar functie als netwerkorganisatie tot haar belangrijkste kerntaken.
 
Tal van professionals actief in de private adviespraktijk of bij de overheid behoren tot het netwerk van het Nederlands-Belgisch Centrum. De voordelen hiervan zijn legio voor alle partijen. Door het netwerken hebben de betrokken professionals op regelmatige basis contact met elkaar, worden informatie en ervaringen uitgewisseld en wordt nieuwe wetgeving getoetst en besproken.

Diverse van deze professionals hebben ook zitting in de Raadgevende Commissie GWO, treden op als gastsprekers tijdens de infomeetings voor bedrijven c.q. werknemers, publiceren in de nieuwsrubriek van deze website, enz.

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste ‘partners’ waarmee wordt samengewerkt.

ICT2MKB

Gedegen en innoverende ICT diensten

Bent u op zoek naar een systeembeheerder, een partij die de netwerk bekabeling regelt of u kan helpen met VoIP telefonie? Eigenlijk zoekt u een specialist die voor u alle zaken omtrent ICT uit handen neemt. ICT2MKB beschikt over deze specialisten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen. Met één contactpersoon, één telefoonnummer en één website al uw ICT-behoeften en wensen binnen handbereik.

’’Zo simpel kan het zijn.’’

Volgens dit principe geeft ICT2MKB de mogelijkheid om alle ICT behoeften onder te brengen bij één partij: Alle ICT zaken kostenefficiënt, helder en overzichtelijk ingericht voor grote en kleine ondernemingen.

+31884282600
info@ict2mkb.nl

Website