Spanje

Sedert vele jaren treedt het Nederlands-Belgisch Centrum ook op als adviseur voor Belgen en Nederlanders met een hoofd- of tweede verblijfplaats in Spanje. Wijzigingen in Nederlandse, Belgische of Spaanse fiscale- c.q. sociaalrechtelijke regels, kunnen soms (aanzienlijke) gevolgen hebben. Goed voorbereid zijn en vervolgens ook goed op de hoogte blijven kan dus cruciaal zijn, opdat optimaal genoten kan worden van het Spaanse ‘avontuur’.

Het Nederlands-Belgisch Centrum werkt hiertoe in Spanje samen met ter plaatse gevestigde fiscaal juristen en aankoopbegeleiders in de regio’s Alicante, Murcia, Malaga, Marbella, etc… 

In het bijzonder biedt het centrum begeleiding op de volgende terreinen:

  • Fiscaal-juridische begeleiding bij vestiging in Spanje als hoofdverblijfplaatshouder
  • Fiscaal-juridische begeleiding bij een tweede verblijf in Spanje 

Verkeert u in de gelukkige positie dat ook u in het zonnige Spanje geniet van een hoofd- of tweede verblijfplaats, of verkeert u nog in de oriënterende fase hiernaar toe, aarzelt u dan niet in contact te treden met ons centrum. Wij zullen uw situatie dan graag met u bespreken en bekijken in welke mate we u rechtstreeks c.q. via bemiddeling bij een van onze plaatselijke partners van dienst kunnen zijn.

 

Blader door eerder verscheven edities van ESpecial Life. Lekker op het strand of op je balkon of bekijk ’t via deze pagina op je tablet.

Especial Magazine