Diensten voor bedrijven

Als gespecialiseerd informatie- en adviescentrum biedt het Nederlands-Belgisch Centrum een breed pakket van diensten aan op het terrein van grensoverschrijdend tewerkstellen en ondernemen.

Zowel voor begeleiding bij grensoverschrijdend aanwerven, tewerkstellen, detacheren en volledige juridische dienstverlening zijn wij uw bedrijf graag van dienst.

Diensten voor en door professionals

Nederlandse en Belgische professionals uit uiteenlopende vakgebieden die, om hun klant grensoverschrijdend goed van dienst te zijn, behoefte hebben aan advies c.q. begeleiding, kunnen daartoe terecht bij het Nederlands-Belgisch Centrum.

Daarnaast werkt het Nederlands-Belgisch Centrum ook in een uitgebreid kennisnetwerk samen met diverse, op uiteenlopende kennis- en adviesterreinen actieve, deskundige partners.

Dienstverlening samen met profesionals

Als gespecialiseerd informatie- en adviescentrum biedt het Nederlands-Belgisch Centrum een breed pakket van diensten aan op het terrein van grensoverschrijdend werken en ondernemen.

Diverse Nederlandse en Belgische professionals uit uiteenlopende vakgebieden kunnen, om hun klant grensoverschrijdend goed van dienst te zijn, behoefte hebben aan advies c.q. begeleiding. Ze kunnen daartoe terecht bij het Nederlands-Belgisch Centrum. Alle contacten lopen dan via de professional, het Nederlands-Belgisch Centrum werkt in alle discretie op de achtergrond de gevraagde adviezen uit, zonder zelf in beeld te komen.

overzicht van samenwerkingsverbanden