Particulieren

De grens oversteken om er te werken, ondernemen of te gaan wonen, roept uiteenlopende vragen op. Woon je in België en geniet je inkomen uit Nederland of woon je in Nederland en geniet je inkomen uit België, dan is het een goed idee om je te registreren bij het Nederland-Belgisch Centrum en je situatie te bespreken. Ons team van experten zal je graag van dienst zijn bij vraagstukken omtrent de fiscale gevolgen van grensoverschrijdend werken, zelfstandig ondernemen met of zonder vaste basis, pensioenen, ziektekosten en andere sociale verzekeringen. Ook voor emigratievraagstukken ben je bij het Nederlands-Belgisch Centrum aan het juiste adres. 

Bedrijven en professionals

Vanzelfsprekend kunnen ook bedrijven en professionals met hun specifieke vragen omtrent grensoverschrijdende tewerkstelling van personeel in de zin van (a)typische grensarbeid, salary split, detachering, expatregelingen, (verplichte) RSZ-mandatering, bestuursmandaten, vaste inrichtingen problematiek, etc…, terecht bij het Nederlands-Belgisch Centrum.

Netwerking en belangenbehartiging

Onder de vleugels van het Nederlands-Belgisch Centrum zijn ook de netwerkorganisaties Stichting grensarbeid (particulieren) en Belgium-Holland Business Community (bedrijven en professionals) gevestigde waarden. Jaarlijks worden diverse events en meetings georganiseerd waaraan je als abonnementhouder of Businessmember gericht kan deelnemen.

Lidmaatschap en/of afspraak inplannen

Aarzel daarom niet om als particulier, bedrijf of professional je aanvraag in te dienen.

aan de slag