Fiscaal adviseurs

T@Xpatise

Marion Bechtold heeft meer dan twintig jaar professionele ervaring op het gebied van internationale expat advisering. Voordat zij T@Xpatise startte werkte zij bij twee 'Big Four' advieskantoren. 
Haar ervaring omvat het gehele gebied van expat tax and sociale zekerheidsadvisering: van het samenstellen van aangiften tot diepgaand belasting- en sociale zekerheidsadvies. Tevens heeft Marion kennis van relevant arbeidsrecht en vreemdelingenrecht.
Marion heeft speciale interesse in Nederlands-Belgische belastingzaken en sociale zekerheidstoepassing.
Uit dien hoofde is T@Xpatise
 ook adviespartner van Stichting grensarbeid.
Marion is fiscaal econome, opgeleid aan de Universiteit van Tilburg. Zij is lid van de NOB ('Nederlandse Orde van Belastingadviseurs'), de beroepsorganisatie voor belastingadviseurs met een academische opleiding.
T@Xpatise werkt op dit specialistische gebied zeer nauw samen met een aantal hooggekwalificeerde collega's in diverse landen. Zo is in diverse Europese en niet-Europese landen is inmiddels een netwerk van zelfstandig werkzame, ervaren adviseurs ontstaan. Alle adviseurs hebben meerjarige ervaring - veelal opgedaan bij de 'Big Four' - op het gebied van grensoverschrijdende arbeid.
Ook in Nederland werkt T@Xpatise samen met ervaren adviseurs op diverse andere terreinen van belastingrecht.